Document
Login Button with Icon

Demo en advies

Heb je vragen over MyWepp en wil je graag in gesprek met een van onze specialisten? Of ben je geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van MyWepp via een (online) demo? Laat dan je gegevens achter, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Demo en advies groot

Online keuzehulp

MyWepp is multi-inzetbaar en daarom kan het soms ingewikkeld worden om te achterhalen wat MyWepp precies voor jou, jouw dierbare, cliënt of groep kan betekenen. Je kunt contact opnemen met een van onze adviseurs, maar we bieden ook een online keuzehulp aan. Met behulp van een aantal vragen is de keuzehulp in staat om je te voorzien van een persoonlijk advies. Probeer het nu zelf.

Demo

Ben je geïnteresseerd in MyWepp en wil je meer weten over de functionaliteiten die MyWepp biedt? We geven je graag een demo waarin je MyWepp zelf kunt ervaren. Dat kan bijvoorbeeld online of nodig een van onze experts uit op jouw kantoor of werkplek. Dan regelen wij de rest!

Advies op maat

Wil je weten hoe jij MyWepp het beste kunt inzetten? Plan dan een gratis advies gesprek met een van onze experts. Samen komen we erachter hoe jij MyWepp kunt toepassen.

Contactformulier demo en advies

Let op: Heb je een supportvraag? Dien deze dan in bij ons Supportteam via https://brevidius.zendesk.com/hc/nl 

trainingen en webinars

Trainingen en webinars

Werken er nieuwe medewerkers, of zijn er nieuwe betrokkenen, bij jouw groep of organisatie? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat zij nog niet bekend zijn met MyWepp. Daarom bieden wij trainingen en webinars aan. 

Supporticoon360260

Support

Heb je hulp nodig met MyWepp, of ervaar je een storing? Kijk dan eens rond op onze supportpagina of neem contact op met ons supportteam.