Document
Login Button with Icon

MyWepp voor mantelzorgers

Flexibele hulpmiddelen in de handen van mantelzorgers

MyWepp biedt mantelzorgers flexibele hulpmiddelen waarmee ze de zorg en welzijn voor hun dierbaren kunnen organiseren en waar mogelijk online leveren.

Mantelzorg voor ...

Er zijn grote verschillen qua mantelzorg: ouders, broers en zussen van mensen met een verstandelijke beperking, partners en kinderen van mensen met niet-aangeboren hersenletsel of (beginnende) dementie.

MyWepp biedt de bijbehorende diversiteit aan digitale hulpmiddelen. In de vorm van een app, die per persoon instelbaar is. Die app kan op elke telefoon of tablet gebruikt worden. Door zowel de client als de mantelzorger. Indien nodig kun je de extra gebruiksvriendelijke en veilige MyWepp Only telefoon, Tablet en Beeldhorloge inzetten.

Koppel vrienden en familie

Natuurlijk kan in de app samengewerkt worden met professionals. Maar ook familie en vrienden willen meestal graag helpen als er zorg en welzijn nodig is voor iemand met een cognitieve uitdaging. Dan is het mooi als dat efficient georganiseerd kan worden, want we hebben allemaal genoeg te doen. Deels kan het op afstand gebeuren, bijvoorbeeld via Beeldbellen. MyWepp bevat hiervoor de functionaliteiten zoals Agenda, Contacten, Dossier. 

Tablet, telefoon of beeldhorloge

Niet alleen cliënten kunnen profiteren van een MyWepp Only apparaat; mantelzorgers hebben ook uiteenlopende behoeften.
Sommigen zijn ervaren in het gebruik van smartphones of computers en beheren alles zelf, terwijl anderen de voorkeur geven aan een eenvoudigere oplossing om vooral in contact te blijven met hun dierbaren.
MyWepp speelt hierop in met zowel een losse app als speciaal ontwikkelde MyWepp Only tablets en smartphones. Deze zijn ontworpen om eventueel het bieden van hulp te vereenvoudigen, zodat het geen technische uitdaging wordt.

Ervaringen van gebruikers

Voor wie is MyWepp?

Mensen met een cognitieve uitdaging, zoals:

Maar ook voor de mensen in hun omgeving:

Veilig

MyWepp voldoet aan de eisen van de AVG-wetgeving. We hebben de nodige certificeringen (NEN7510 en ISO 27001) in huis en willen daarmee laten zien dat we de veiligheid van onze gebruikers op de eerste plek zetten, zoals we dit al jaren doen.

MyWepp-Ortec-Nedap-ONS-Cinnovate-koppeling

Koppelen

Bij MyWepp weten we dat we samen sterker staan. Daarom onderzoeken wij altijd de mogelijkheden om onze diensten en producten te kunnen koppelen aan systemen van anderen. Zoals natuurlijk Cinnovate, maar ook Nedap en Ortec.

Maatwerk voor organisatie, groep en individu

Een greep uit onze klanten

Demo en advies

Heb je vragen over MyWepp en wil je graag in gesprek met een van onze specialisten? Of ben je geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van MyWepp via een (online) demo? Of wil je aansluiten bij een online Webinar?

Laat dan je gegevens achter. Wij regelen de rest!

Probeer het nu zelf

Download de MyWepp Personal via Google Play of de AppStore en probeer het nu gratis 30 dagen uit. Interesse in een MyWepp Only apparaat? Bekijk dan ons aanbod in de winkel.

Onze missie

Text to Speech

De zelfstandigheid en het welbevinden van mensen met een cognitieve uitdaging vergroten en de werkdruk van zorgmedewerkers en mantelzorgers verminderen met digitaal maatwerk.

Foto van gelukkige MyWepp gebruikers