Document
Login Button with Icon

Trainingen en kennis

Werken er nieuwe medewerkers, of zijn er nieuwe betrokkenen, bij jouw groep of organisatie? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat zij nog niet bekend zijn met MyWepp. Daarom bieden wij trainingen en online bijeenkomsten aan. Ook voor medewerkers en betrokkenen die nog meer uit MyWepp willen halen zijn de trainingen en webinars interessant.

 

Trainign en webinars groot

Gratis info- en vragenrondes voor MyWepp gebruikers

Ben je een medewerker, mantelzorger of vrijwilliger die gebruikmaakt van MyWepp en wil je alles weten over de nieuwste ontwikkelingen? Of wil je direct antwoord krijgen op al je MyWepp-gerelateerde vragen? Schrijf je dan nu gratis in voor een van onze maandelijkse info- en vragenrondes.

Tijdens deze online bijeenkomst praat een van onze specialisten je bij over de nieuwste mogelijkheden van MyWepp. Ook is er ruimte voor het stellen van al je MyWepp-gerelateerde vragen.

Bekijk het overzicht voor alle beschikbare data en tijdstippen en meld je aan via het aanmeldformulier. Mis deze kans niet om op de hoogte te blijven en al je vragen beantwoord te krijgen!

Aankomende sessies

Info- en vragenronde MyWepp

Info- en vragenronde MyWepp

Info- en vragenronde MyWepp

Info- en vragenronde MyWepp

Info- en vragenronde MyWepp

Aanmeldformulier Info- en vragenrondes

Trainingen

Bij MyWepp bieden we uitgebreide trainingen aan, ontworpen om medewerkers, eindgebruikers en betrokkenen te helpen MyWepp optimaal te benutten. De trainingen kunnen de MyWepp Digiborden, Personal app en beheeromgeving behandelen, afhankelijk van de behoeften. We kunnen trainingen ook opdelen, bijvoorbeeld in specifieke sessies voor medewerkers, eindgebruikers en betrokkenen zoals ouders, verzorgers en familie.

Daarnaast bieden we experttrainingen aan, waarin kleine groepen medewerkers (mogelijk van verschillende groepen of organisaties) gedetailleerde informatie ontvangen. Na deze training zijn ze volledig vertrouwd met MyWepp.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een training op maat te bespreken.

Contactformulier trainingen

Complete handleidingen

Woonlocaties: Aan de gang met de Digiborden van MyWepp

Dagbesteding: Aan de gang met de Digiborden van MyWepp

Ouderinitiatieven: MyWepp Personal - instructie voor ouders

Ouderinitiatieven: MyWepp Personal - instructie voor medewerkers

Supporticoon360260

Support

Heb je hulp nodig met MyWepp, of ervaar je een storing? Kijk dan eens rond op onze supportpagina of neem contact op met ons supportteam.

Demo en advies

Demo en advies

Heb je interesse in een (online) demo of  een gratis advies gesprek? Laat je gegevens achter en dan komen we bij je terug.