Document
Login Button with Icon

Trainingen en kennis

Werken er nieuwe medewerkers, of zijn er nieuwe betrokkenen, bij jouw groep of organisatie? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat zij nog niet bekend zijn met MyWepp. Daarom bieden wij trainingen en webinars aan. Ook voor medewerkers en betrokkenen die nog meer uit MyWepp willen halen zijn de trainingen en webinars interessant.

 

Trainign en webinars groot

Info- en vragenrondes

Op dinsdag 18 juni organiseren we weer twee online info- en vragenrondes. Tijdens deze bijeenkomsten informeren we je over de nieuwste mogelijkheden van MyWepp en beantwoorden we al je MyWepp-gerelateerde vragen.

De info- en vragenronde van 10:00 – 11:30 is gericht op medewerkers van woongroepen. De info- en vragenronde van 16:00 – 17:30 is vooral bedoeld voor medewerkers van dagbestedingsgroepen. 

Kun je niet deelnemen aan de voor jouw functie bedoelde ronde? Geen probleem! Je bent welkom om aan de andere sessie deel te nemen. Veel van de informatie zal overeenkomen.

Deelname aan de info- en vragenrondes is gratis! Meld je aan via het aanmeldformulier. Na inschrijving ontvang je meer informatie via de mail.

Aanmeldformulier

Info- en vragenronde MyWepp: woongroepen

Tijdens deze info- en vragenronde praten we je bij over de nieuwste mogelijkheden van MyWepp en beantwoorden we al je MyWepp gerelateerde vragen!

Info- en vragenronde MyWepp: dagbesteding

Tijdens deze info- en vragenronde praten we je bij over de nieuwste mogelijkheden van MyWepp en beantwoorden we al je MyWepp gerelateerde vragen!

Trainingen

Bij MyWepp bieden we uitgebreide trainingen aan, ontworpen om medewerkers, eindgebruikers en betrokkenen te helpen MyWepp optimaal te benutten. De trainingen kunnen de MyWepp Digiborden, Personal app en beheeromgeving behandelen, afhankelijk van de behoeften. We kunnen trainingen ook opdelen, bijvoorbeeld in specifieke sessies voor medewerkers, eindgebruikers en betrokkenen zoals ouders, verzorgers en familie.

Daarnaast bieden we experttrainingen aan, waarin kleine groepen medewerkers (mogelijk van verschillende groepen of organisaties) gedetailleerde informatie ontvangen. Na deze training zijn ze volledig vertrouwd met MyWepp.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een training op maat te bespreken.

Contactformulier trainingen

MyWepp Webinars

Speciaal voor iedereen die MyWepp helemaal onder de knie wil krijgen en voor diegene die alles willen weten over de nieuwste mogelijkheden van MyWepp organiseren wij gratis webinars.

Supporticoon360260

Support

Heb je hulp nodig met MyWepp, of ervaar je een storing? Kijk dan eens rond op onze supportpagina of neem contact op met ons supportteam.

Demo en advies

Demo en advies

Heb je interesse in een (online) demo of  een gratis advies gesprek? Laat je gegevens achter en dan komen we bij je terug.