Document
Login Button with Icon

MyWepp Intranet

Intranet_mockup_digibord_telefoon_hero

Intranet voor iedereen

Als er op veel plaatsen in de organisatie al Digiborden hangen en de Personal app gebruikt wordt, is er dus al een Client Intranet.
Dat kun je aanvullen met algemene schermen (dat heet in jargon ‘Signace’) en apps om iedereen te bereiken. Per plek en app kunnen  de specifieke aanpassingen voor mensen met een cognitieve uitdaging worden aan- en uitgezet.
Zo bouw je een Intranet voor iedereen.

communicatie_MyWepp_intranet

Bereik iedereen

Biedt nieuws van de organisatie, informatie, medezeggenschap en instructies aan via MyWepp: op algemene schermen, digiborden en de apps.
MyWepp intranet ziet er net zo uit als een ‘gewoon’ intranet of intern TV kanaal, maar MyWepp bevat de extra mogelijkheden om echt iedereen binnen de organisatie te bedienen.

Rijkdom aan functies

Algemene informatie, nieuws, mededelingen, cursussen, inspraak en medezeggenschap, prikbord, een intern TV kanaal, Steffie.nl, ABCDate, vitaal leven-tips, verzin het maar ….

sfeerfoto

Wie bereik je met Intranet van MyWepp?

Door de hoge mate van flexibiliteit van de MyWepp Digiborden en apps ben je in staat om alle betrokkenen binnen jouw organisatie te bereiken. Of het nou gaat om directe berichten naar specifieke personen, groepen of medewerkers of om massaberichten naar alle betrokken, MyWepp helpt met passende communicatiemiddelen.

Iedereen dus:

Iedereen die verbonden is met de organisatie, zoals:

De functies van intranet

Afhankelijk van de wensen kun je intranet van MyWepp uitrusten met een combinatie van de onderstaande functionaliteiten.
Wij kunnen ook in gesprek gaan over het realiseren van eventuele nieuwe functionaliteiten.

Prikbord
Berichten
Nieuws
TV - Intern
Vrijwilligers
Inbox
Vitaal leven
Contacten
Leren
Kalender
ABC-date
Browser
Beeldbellen
ABC-scherm
Mediatheek
Favorieten
Slimme gids
En meer!
Prikbord
Berichten
Nieuws
TV - Intern
Vrijwilligers
Inbox
Vitaal leven
Contacten
Leren
Kalender
ABC-date
Browser
Beeldbellen
ABC-Scherm
Mediatheek
Favorieten
Slimme gids
En meer...

Ervaringen van gebruikers

veilgheid_iso_nen

Veilig

MyWepp voldoet aan de eisen van de AVG-wetgeving. We hebben de nodige certificeringen (NEN7510 en ISO 27001) in huis en willen daarmee laten zien dat we de veiligheid van onze gebruikers op de eerste plek zetten, zoals we dit al jaren doen.

personal_all_devices

MyWepp Personal

MyWepp Intranet maakt gebruik van een ‘light’ versie van de MyWepp Personal app. Alle Intranetfuncties zijn via deze app toegankelijk.

MyWepp Personal kan nog veel meer. De app zit vol namelijk vor met leuke en nuttige mogelijkheden, zoals de MyWepp Agenda, SOS-knop en het Ik-Boek. In overleg kunnen ook deze functies worden geactiveerd.

groepen

MyWepp voor groepen

Als er binnen jouw organisatie al groepen gebruik maken van MyWepp kunnen zij ook gebruik maken van MyWepp Intranet.

MyWepp-Ortec-Nedap-ONS-Cinnovate-koppeling

Koppelen

Bij MyWepp weten we dat we samen sterker staan. Daarom onderzoeken wij altijd de mogelijkheden om onze diensten en producten te kunnen koppelen aan systemen van anderen. Zoals natuurlijk Cinnovate, maar ook Nedap en Ortec.

Intranet pakketten

MyWepp levert Intranet pakketten die passen bij jouw organisatie.

Intranet Basis

hier komt nog tekst

Intranet Plus

hier komt nog tekst

Maatwerk voor organisatie, groep en individu

Een greep uit onze klanten

Demo en advies

Heb je vragen over MyWepp en wil je graag in gesprek met een van onze specialisten? Of ben je geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van MyWepp via een (online) demo? Of wil je aansluiten bij een online Webinar?

Laat dan je gegevens achter. Wij regelen de rest!

Onze missie

De zelfstandigheid en het welbevinden van mensen met een cognitieve uitdaging vergroten en de werkdruk van zorgmedewerkers en mantelzorgers verminderen met digitaal maatwerk.

Foto van gelukkige MyWepp gebruikers