Document
Login Button with Icon

MyWepp voor begeleiders

Flexibele hulpmiddelen in de handen van begeleiders

MyWepp biedt begeleiders flexibele hulpmiddelen, zoals digiborden en apps. 

Persoonlijke begeleiding

Met de handige MyWepp Personal app via smartphone, tablet of beeldhorloge kunnen jouw cliënten optimaal gebruik maken van praktische en leuke functionaliteiten. 

Met de beheer app of via de PC stel jij in welke MyWepp functionaliteiten jouw cliënten en jij gebruiken. Zo kun je inspelen op de specifieke cognitieve uitdaging van je client.

Digiborden voor groepen

Met behulp van de Nieuws- en planborden van MyWepp krijgen cliënten inzicht in hun taken, diensten van begeleiding (wie werkt wanneer?), planning, maaltijden, aanwezigheid en algemene informatie.
Via het digibord of met je beheer-app kun je afspraken maken, taken toebedelen (eventueel samen met de client(en)) en leuke dingen doen. 

Bespaar tijd

Recent onderzoek toont aan dat bijna de helft van de cliënten die het Digibord en/of de  MyWepp Personal app gebruiken zelfstandiger functioneert, wat begeleiders wekelijks 60 minuten tijdsbesparing oplevert.

Ervaringen van gebruikers

Veilig

MyWepp voldoet aan de eisen van de AVG-wetgeving. We hebben de nodige certificeringen (NEN7510 en ISO 27001) in huis en willen daarmee laten zien dat we de veiligheid van onze gebruikers op de eerste plek zetten, zoals we dit al jaren doen.

MyWepp-Ortec-Nedap-ONS-Cinnovate-koppeling

Koppelen

Bij MyWepp weten we dat we samen sterker staan. Daarom onderzoeken wij altijd de mogelijkheden om onze diensten en producten te kunnen koppelen aan systemen van anderen. Zoals natuurlijk Cinnovate, maar ook Nedap en Ortec.

Maatwerk voor organisatie, groep en individu

Een greep uit onze klanten

Demo en advies

Heb je vragen over MyWepp en wil je graag in gesprek met een van onze specialisten? Of ben je geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van MyWepp via een (online) demo? Of wil je aansluiten bij een online Webinar?

Laat dan je gegevens achter. Wij regelen de rest!

Probeer het nu zelf

Download MyWepp Personal via Google Play of de AppStore en probeer het nu gratis uit. Interesse in een MyWepp Only apparaat? Bekijk dan ons aanbod in de winkel.

Onze missie

De zelfstandigheid en het welbevinden van mensen met een cognitieve uitdaging vergroten en de werkdruk van zorgmedewerkers en mantelzorgers verminderen met digitaal maatwerk.

Foto van gelukkige MyWepp gebruikers