Document
Login Button with Icon
pappa in A versie Joris

Waar het begon

In 2012 was Pier Tholen, een van de oprichters, al geruime tijd met Brevidius actief in de Media & ICT-branche voor onder andere Rabobank, Ziggo en Rode kruis. Hij besefte dat zijn zoon Joris niet kon profiteren van de technologische vooruitgang. Terwijl veel mensen steeds meer gebruik maakten van het internet via allerlei apparaten, gold dat niet voor mensen met een cognitieve beperking. Die apparaten en programma’s waren simpelweg nog niet toegankelijk genoeg, hoewel het internet juist ook voor deze doelgroep zoveel te bieden heeft.

Dit inzicht leidde tot de start van ABCTV, een platform waarmee ook mensen met een matige of zware verstandelijke beperking konden genieten van films, muziek, foto’s en andere media. Bijvoorbeeld PappaTV voor Joris.

De vraag naar meer functies groeide al snel: zo ook de vraag naar Digiborden en de Personal app. Binnen enkele jaren evolueerde ABCTV tot MyWepp. Op dit moment bedient MyWepp meer dan tienduizend gebruikers en staat het klaar om nog veel meer mensen te helpen.

Onze missie

De zelfstandigheid en het welbevinden van mensen met een cognitieve uitdaging vergroten en de werkdruk van zorgmedewerkers en mantelzorgers verminderen met digitaal maatwerk.

Foto van gelukkige MyWepp gebruikers

Onze kernwaarden

MyWepp vervult haar missie door continu in contact te staan met de diverse doelgroepen en van hen te leren. Alleen zo kan MyWepp inclusieve oplossingen ontwikkelen die echt aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van elke gebruiker. De kernwaarden van vriendelijkheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie en betrouwbaarheid vormen hierbij de basis voor de diensten die geleverd worden.

Zelfstandigheid

MyWepp zet zich in om mensen met een cognitieve beperking (weer) zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Daarom bieden wij digitale hulpmiddelen aan die hen helpen om autonomer deel te nemen aan de maatschappij en zich zelfverzekerder te voelen

Vriendelijkheid

Elke persoon en situatie is uniek en daarom levert MyWepp maatwerk software. MyWepp streeft ernaar zo inclusief, flexibel en toegankelijk mogelijk te zijn en daarmee iedereen een prettige en vooral vriendelijke ervaring te bieden.

Veiligheid

Bij MyWepp staat de veiligheid van onze gebruikers centraal, vooral omdat we ons bewust zijn van de kwetsbaarheid van onze doelgroep. Wij nemen de bescherming van persoonlijke gegevens zeer serieus, vandaar onze NEN7510/ISO27001 certificering.

Innovatie

MyWepp streeft naar innovatie; het bedenken en verbeteren van software toepassingen, zodat deze steeds beter bruikbaar zijn voor iedereen en de zorg ontlasten.
Natuurlijk zijn we ook aan het kijken hoe AI ons kan helpen. Maar aangezien AI een energievreter is, zijn we wel heel kritisch.

Efficiëntie

MyWepp waardeert het toegewijde werk van zorgprofessionals, die vaak te kampen hebben met hoge werkdruk. We streven ernaar om deze druk te verlichten door het ontwikkelen van efficiënte software. Efficiëntie betekent voor ons ook het nauw betrekken van mantelzorgers, familie en naasten bij de zorg en het welzijn van de cliënt of gebruiker.

Betrouwbaar

De kernwaarde betrouwbaarheid is voor MyWepp van groot belang. De gebruikers moeten altijd kunnen vertrouwen op de diensten die geleverd worden. Daarom heeft MyWepp een toegewijd supportteam dat altijd klaarstaat om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en gebruikers te ondersteunen.

hero-begeleiders

Samen voor inclusie

Bij MyWepp vormen gespecialiseerde vakmensen met een diepgaande passie voor inclusie de kern van ons team. Met praktijkervaring en een innerlijke drive om de online wereld nog toegankelijker te maken, zetten wij ons dagelijks in om MyWepp te onderhouden en te verbeteren. Dit doen we met één doel voor ogen: ervoor zorgen dat al onze gebruikers de maatwerk ervaring krijgen die zij verdienen.

Brevidius

Brevidius en MyWepp

Brevidius is het bedrijf, onderdeel van de WSD groep, waar bijvoorbeeld ook Cinnovate deel van uitmaakt. Kern van ons cloud-platform is Video4all: een super veilig systeem voor media en gebruikersbeheer.  Vanuit dit systeem is de afgelopen 14  jaar Mywepp ontwikkeld: een rijk arsenaal aan functies voor mensen met een cognitieve uitdaging. 

veilgheid_iso_nen

Certificeringen

MyWepp voldoet aan de eisen van de AVG-wetgeving. We hebben de nodige certificeringen (NEN7510 en ISO 27001) in huis en willen daarmee laten zien dat we de veiligheid van onze gebruikers op de eerste plek zetten, zoals we dit al jaren doen.

MyWepp-Ortec-Nedap-ONS-Cinnovate-koppeling

Koppelen

Bij MyWepp weten we dat we samen sterker staan. Daarom onderzoeken wij altijd de mogelijkheden om onze diensten en producten te kunnen koppelen aan systemen van anderen. Zoals natuurlijk Cinnovate, maar ook Nedap en Ortec.

Maatwerk voor organisatie, groep en individu

Een greep uit onze klanten

Demo en advies

Heb je vragen over MyWepp en wil je graag in gesprek met een van onze specialisten? Of ben je geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van MyWepp via een (online) demo? Of wil je aansluiten bij een online Webinar?

Laat dan je gegevens achter. Wij regelen de rest!