Document
Login Button with Icon

Trainingen en webinars

Werken er nieuwe medewerkers, of zijn er nieuwe betrokkenen, bij jouw groep of organisatie? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat zij nog niet bekend zijn met MyWepp. Daarom bieden wij trainingen en webinars aan. Ook voor medewerkers en betrokkenen die nog meer uit MyWepp willen halen zijn de trainingen en webinars interessant.

 

Trainign en webinars groot

Trainingen

Bij MyWepp bieden we uitgebreide trainingen aan, ontworpen om medewerkers, eindgebruikers en betrokkenen te helpen MyWepp optimaal te benutten. De trainingen kunnen de MyWepp Digiborden, Personal app en beheeromgeving behandelen, afhankelijk van de behoeften. We kunnen trainingen ook opdelen, bijvoorbeeld in specifieke sessies voor medewerkers, eindgebruikers en betrokkenen zoals ouders, verzorgers en familie.

Daarnaast bieden we experttrainingen aan, waarin kleine groepen medewerkers (mogelijk van verschillende groepen of organisaties) gedetailleerde informatie ontvangen. Na deze training zijn ze volledig vertrouwd met MyWepp.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een training op maat te bespreken.

Contactformulier trainingen

MyWepp Webinars

Speciaal voor iedereen die MyWepp helemaal onder de knie wil krijgen en voor diegene die alles willen weten over de nieuwste mogelijkheden van MyWepp organiseren wij gratis webinars.

MyWepp Personal: De basics

Leer tijdens deze webinar hoe je MyWepp effectief kunt toepassen. We bespreken de basics en gaan dieper in op al jouw vragen.

MyWepp Personal: De basics

Leer tijdens deze webinar hoe je MyWepp effectief kunt toepassen. We bespreken de basics en gaan dieper in op al jouw vragen.

Nieuwe opties en functies

De afgelopen maanden hebben we we weer een heel aantal nieuwe mogelijkheden en opties toegevoegd aan MyWepp

Supporticoon360260

Support

Heb je hulp nodig met MyWepp, of ervaar je een storing? Kijk dan eens rond op onze supportpagina of neem contact op met ons supportteam.

Demo en advies

Demo en advies

Heb je interesse in een (online) demo of  een gratis advies gesprek? Laat je gegevens achter en dan komen we bij je terug.

Gebruik van cookies op deze website

Deze website gebruikt cookies om het effect van advertenties via Google te meten en om statistieken te maken zodat we de gebruikservaring kunnen verbeteren.